DIENSTEN

van reparatie tot installatie
joery valk

VALK SERVICE EN ONDERHOUD

valk wil dé totaalinstallateur voor haar relaties zijn binnen west-friesland

Wij geloven in onze efficiëntie. Wij richten ons op onze eigen omgeving als werkgebied. Hiermee zijn wij in staat om zeer adequaat op de behoefte van onze opdrachtgevers in te spelen. Hierbij is een duurzame relatie met de opdrachtgever evident. Deze instelling is een garantie voor onze opdrachtgevers dat wij goed werk leveren; wij willen immers hét aanspreekpunt zijn én blijven.

Het uitbreiden van de aanwezige kennis van het bedrijf is een vereiste en derhalve een continu proces. Wij beheersen onze disciplines. Onze vele erkenningen en certificeringen onderschrijven dit.

  • Remeha
  • Nefit
  • Intergas
  • ATAG

Snel, Klantgericht & adequaat

Een goed service- en onderhoudsbedrijf begrijpt wat u beweegt. Die denkt met u mee en komt met oplossingen. Wij zijn zo’n bedrijf. Wij denken met u mee in duurzaamheid en geven energiebesparende tips.

INSTALLATIE, REPARATIE EN ONDERHOUD

Bij Valk Service en Onderhoud kiest u voor meer dan 20 jaar ervaring in de installatie-techniek. Dat betekent niet alleen dat u kiest voor betrouwbaarheid en kwaliteit, maar tevens voor gecertificeerd personeel.

Storingsdienst

De storingsdienst staat altijd voor u klaar om storingen te verhelpen. U kunt ons oa. inschakelen voor storing aan: Centrale Verwarming, Warmwater voorziening, Luchtbehandeling & Meet- en regeltechniek.